35-årig mand er i livsfare efter ulykke i København

Politiet ved ikke, hvad der er sket, men en 35-årig mand er i livsfare, efter at han blev kørt ned i København.

En 35-årig mand er i livsfare, efter at han blev kørt ned i de tidligere morgentimer på Søtorvet i det indre København. Politiet efterlyser vidner til ulykken samt bilisten, som ikke nødvendigvis er kørt væk i ond tro.

 

- Den 35-åriges tilstand er alvorlig, og han er i livsfare, men vi ved ikke så meget om ulykken, siger vagtchef John Hansen til Ritzau.

 

Politiet ved blandt andet ikke, om den 35-årige var gående eller på cykel, og de ved heller ikke, hvem der kørte manden ned eller hvordan ulykken skete. De manglende oplysninger skyldes en fejl i politiets tekniske system.

 

- En ambulance er vidne til færdselsuheldet, og de samler manden op. Men det sker en teknisk fejl i meldesystemet mellem brandvæsnet og os, så vi får først melding om ulykken klokken 08.23, forklarer vagtchefen.

 

- Vi ved ikke, om det er en flugtbilist, eller om det er en, som har holdt ind til siden og ventet på politiet, efter at manden er kørt væk i ambulancen, men som så er kørt igen, fordi vi ikke er kommet frem med det samme, siger John Hansen.

 

Politiet vil derfor meget gerne hører fra vidner til ulykken, der skete klokken 06.39 lørdag morgen.

 

De pårørende er underrettet.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik