34-årig efter skuddrab: Jeg elskede hende

Med syv pistolskud gjorde en 34-årig mand i juli 2014 en ende på et forhold præget af jalousi. Hans 28-årige ekskone mistede livet på åben gade i Hvidovre.

- Det er færdigt. Jeg har reddet min ære.

Sådan sagde en 34-årig mand i telefonen til et familiemedlem, efter at han ved højlys dag 10. juli sidste år skød og dræbte sin 28-årige ekskone ved Hvidovre Butikstorv.

Telefonsamtalen blev tirsdag fremlagt i Retten i Glostrup, hvor sagen om skyderiet er begyndt. Her forsøgte den 34-årige at forklare, hvorfor han tog sin ekskones liv.

- Jeg havde bare fået nok af det hele, sagde manden, som erkender at have skudt og dræbt den 28-årige kvinde.

I retten var omkring 25 tilhørere tilstede for at følge sagen.

Kvinden - Sinem Fener - havde få dage inden skyderiet anmeldt sin eksmand for trusler. Hun blev udstyret med alarmtelefon, og eksmanden blev eftersøgt af politiet.

Men det lykkedes ikke politiet at finde manden, før det var for sent.

- Aftenen inden skyderiet siger hun, at det er på tide, at hun starter et nyt liv. Men han bliver ved med at true hende. Han vil slå hende ihjel, forklarede en nær veninde til Sinem Fener i retten tirsdag.

Det var et turbulent forhold, der endte, da den 34-årige mand med syv pistolskud dræbte sin unge ekskone på åben gade i Hvidovre.

De to mødte hinanden i 2000 og blev siden gift, men skilt i 2011.

Sammen havde de en lille søn, og efter skilsmissen var de sammen i en periode, forklarede den tiltalte.

I telefonsamtalen med et af sine familiemedlemmer, som anklager Linda da Silva Ferreira læste op i retten, lagde den 34-årige ikke skjul på, at han ville have sin ekskone for sig selv:

- Kvinden siger til mig: "Jeg vil have, at din søn får en ny far".

- Jeg sværger, at jeg vil dræbe en kvinde, der siger sådan. Jeg vil ikke overlade min kvinde til andre. Jeg elskede hende meget højt.

I retten afviste han dog, at han dræbte sin ekskone for sin æres skyld. Ud over skuddrabet er manden blandt andet tiltalt for trusler mod sin ekskone, men han nægter sig skyldig.

Den tiltalte har kurdisk baggrund, og hans ekskones tyrkiske familie - især svigermoren - havde ifølge den 34-årige svært ved at acceptere forholdet.

- Hendes mor var imod det fra dag ét, sagde han i retten.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik