27-årig ny teaterdirektør for Mungo Park

Det bliver den blot 27-årige Anna Malzer, der skal overtage pladsen som ny teaterdirektør for Mungo Park i Allerød. Lasse Bo Handberg stopper til juli.

Tilbage i december 2018 meldte Allerød-teatret Mungo Park ud, at direktør Lasse Bo Handberg til juli 2019 ville stoppe efter to år på posten.

Beslutningen kom fra direktøren selv grundet lange køreafstande mellem familien i Svendborg og arbejdspladsen i Allerød.

Siden da har bestyrelsen arbejdet på at finde den mest oplagte afløser, og valget er faldet på den unge Anna Malzer, der modsat sin 46-årige forgænger bare er 27 år.

- Anna repræsenterer fremtiden for dansk teater og nu også for Mungo Park. Det er derfor et enigt ansættelsesudvalg, som har valgt Anna Malzer, ud af et i øvrigt virkelig stærkt ansøgerfelt, siger bestyrelsesformand Mogens Hugo.

Anna Malzer kommer fra et år som kunstnerisk leder for Teater Momentum i Odense, hvor hun markerede sig som en fremadstormende scenekunstner, der trak sin generations fortællinger ind på scenen og viste, hvordan humor og samfundsdebat fint kan gå hånd i hånd.

- Jeg glæder mig meget til at starte i Allerød til sommer og møde publikum og til at samarbejde med de dygtige kollegaer, jeg får på teatret. Mungo Park repræsenterer for mig det ypperste inden for dansk teaterkunst, og jeg ser frem til at videreudvikle og udfordre teatrets kunstneriske profil i fremtiden, siger Anna Malzer.

Den unge kommende teaterdirektør, er uddannet fra instruktørlinjen på Den Danske Scenekunstsskole i 2017 og tiltræder sin nye stilling den 1. juli.

- Vi er enormt begejstrede for, at vi får en teaterdirektør med så stort et talent, potentiale og visionære idéer for teatret.  Vi ser med stor spænding frem til den nye opdagelsesrejse, som Mungo Park skal ud på med Anna ved roret til sommer og frem, siger Mogens Hugo.

Fakta om Anna Malzer

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

tivoli

Populær musical genopstår i Tivoli

Julevindue 1

Landets mest julepyntede vindue? Michael har brugt en uge og 1.500 kugler

20180511-071052-L-1920x1279we

Nørrebro-drengen Mads Mikkelsen erstatter Johnny Depp i storfilm

Køge Julerute

Trine fik en god idé: Arrangerer alternativ til julemarked - men på coronasikker måde

Allerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere