00:18

Foto: alarm112danmark.dk / Video: Local Eyes

1 af 2

Politiet søger vidner efter drive-by-nedskydning i Roskilde

En 26-årig mand fra Hvalsø er natten til fredag blevet opereret efter skudepisode i Roskilde.

- Vi har ikke anholdt nogen endnu, men vi arbejder fortrøstningsfuldt videre.

Sådan lyder det fredag morgen fra kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi Carsten Andersen efter torsdagens dramatiske skudepisode i Roskilde.

Her blev en 26-årig mand fra Hvalsø ramt af flere skud tæt på politistationen i Roskilde.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

Den 26-årige kom kort efter klokken 20 torsdag aften gående på fortovet på Ringstedgade, da han blev ramt af skud fra en forbipasserende bil.

Manden blev efterfølgende hastet til et hospital.  

- Han blev ramt af skud forskellige steder på kroppen, og han er blevet opereret her i løbet af natten. Han er ikke i livsfare ud fra de oplysninger, vi har, siger Carsten Andersen fredag morgen til TV 2 Lorry. 

Han oplyser, at der var mange vidner til skudepisoden, og at politiet forhåbentlig snart fanger gerningsmanden. 

- Vi fået en masse vidnehenvendelser. Nu samler vi op på alle de informationer, vi har fået, og så skal vi selvfølgelig have afhørt skudofferet grundigt, og så skal vi lige have stykket det hele sammen, siger Carsten Andersen til TV 2 Lorry. 

Han tilføjer, at politiet stadig er interesseret i at høre fra vidner. 

- Hvis nogen har hørt eller set noget, vil vi meget, meget gerne have en henvendelse fra dem - også selv om det er noget, de tænker, at politiet må vide på nuværende tidspunkt. Det er bedre at ringe en gang for meget end en gang for lidt, lyder det fra Carsten Andersen. 

Politiet ledte natten til fredag efter gerningsmanden i en større politiaktion.

Politiet ønsker ikke at fortælle, om de kender til et eventuelt motiv bag skyderiet - eller om den 26-årige er kendt for tidligere forhold.