24-årig fængslet - erkender røveri med koben mod SuperBrugsen

En 24-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger for at have røvet en SuperBrugsen på Stevns mandag.

En 24-årig mand fra Klippinge erkender at have røvet en SuperBrugsen i Hårlev på Stevns. Foto: TV 2 Lorry

Retten i Roskilde har tirsdag varetægtsfængslet en 24-årig mand i fire uger.

Manden er sigtet for at have begået et røveri mod SuperBrugsen i Hårlev på Stevns mandag eftermiddag, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

Ifølge politikredsens døgnrapport slog personalet i supermarkedet mandag eftermiddag klokken 15.36 alarm, efter at en mand kort forinden havde truet personalet med et koben til at udlevere kassebeholdningen i to kasser.

Mandag eftermiddag slog personalet i denne SuperBrugsen alarm, efter at en mand netop havde truet personalet med et koben til at udlevere kassebeholdningen i to kasser. Foto: Google Street View

Måtte opgive flugten

Røveren truede under røveriet andre ansatte, da de nærmede sig for at pågribe ham.

Han flygtede herefter fra stedet med udbyttet og med personalet bagefter ad Østergade til Søndergade, hvor han opgav flugten og blev tilbageholdt af flere personer, da politiet ankom.

Her anholdt politiet klokken 14.48 en 24-årig mand fra Klippinge, der fortsat var i besiddelse af udbyttet og trusselsvåbnet.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi erkendte den 24-årige sig skyldig i grundlovsforhøret tirsdag formiddag ved Retten i Roskilde, hvor en dommer varetægtsfængslede ham frem til den 18. december.

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik