23-årig er anholdt for vagtværns-overfald

Politiet har anholdt en 23-årig mand, der mistænkes for at have overfaldet to mænd i bil på Nørrebro.

En 23-årig mand fra bandemiljøet omkring gruppen Brothas i Mjølnerparken er blevet anholdt og sigtet for et overfald på to mænd, der blev passet op, da de tirsdag kom kørende i deres bil på Ydre Nørrebro i København.

Det oplyser politikommissær Steffen Th. Steffensen fra Københavns Politi.

Mændene kom om eftermiddagen i myldretiden kørende i en sølvgrå Opel ad Ragnhildsgade, da de blev passet op af en anden bil, hvori der sad 3-4 personer.

- Denne bil kørte op på siden af dem, og der blev råbt: Hvor kommer I fra?, siger Steffen Th. Steffensen.

- De to mænd i bilen har hørt, at nogen leger vagtværn og begynder at kontrollere, hvor folk kommer fra, så de bliver bange og kører væk. Men mændene i den anden bil sætter efter dem, fortsætter han.

Mændene i Opel'en kører over for rødt et par gange med ved Jagtvej er de nødt til at holde for rødt lys.

Her kører forfølgerne igen op på siden af dem, står ud af bilen og begynder at slå løs på Opel'en med en metalratlås og stikke i den med en skruetrækker.

De gik også til angreb på føreren, der gentagne gange blev stukket med skruetrækkeren. Han fik dog kun overfladiske strammer.

- Forfølgerne følte sig iagttaget midt i myldretidstrafikken, så de stikker af, men takket være gode vidneforklaringer og godt politiarbejde har vi kunnet anholde en, som vi mistænker for overfaldet, siger Steffen Th. Steffensen.

Anholdte sigtes for flere forhold
Den 23-årige, der er født i Gambia, blev anholdt torsdag eftermiddag og fremstilles fredag i grundlovsforhør.

- Vi har endnu ikke de andre, men nu har vi noget at arbejde ud fra, siger politikommissæren.

Politiet sigter manden for vold og desuden for overtrædelse af våbenloven og loven om euforiserende stoffer.

Det skyldes, at ordensmagten ved en ransagning i mandens hjem i Rødovre fandt et kilo hash samt en gaspistol, en gasspray, en totenschlæger, en strømpistol og tre store knive.

De to mænd, der blev overfaldet er 33 og 29 år og begge af anden etnisk herkomst end dansk. De har ikke bandetilknytning.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik