22 pushere anholdt på 10 dage på Vesterbro

Der er anholdt 22 narkohandlere, siden lokalpolitiet øgede deres ressourcer på Vesterbro for 10 dage siden.

- Vi har anholdt 22 pushere, siden vi den 26. august 2012 atter begyndte at gå intensivt efter narkohandel.

Det oplyser vicepolitiinspektør Kaj Lykke Majlund, leder af lokalpolitiet Station City på Vesterbro i København, til Ritzau.

Politiet var ellers under skarp kritik for et par uger siden, da tillidsmand Michael Møller fra Station City udtalte, at pusherne fik frit spil på Vesterbro, fordi politiet i stedet havde rettet skytset mod lommetyveri hen over sommeren.

Ledelsen på Station City var hurtigt ude og kommenter sagen i pressen:

- Vi har på ingen måde haft 'fuld stop' i bekæmpelsen af narkohandlere på Vesterbro Denne specifikke indsats er blevet justeret og har i en periode været tonet ned, sagde Kaj Lykke Majlund dengang til Ritzau.

Men nu skulle politiet atter have fuld fokus på narkohandlen på Vesterbro.

- Vi lagde for tre uger siden en plan for, hvordan vi skulle komme tilbage på Vesterbro og gå intensivt efter narkohandlere på gaden. Den blev så sat i gang den 26. august, siger Kaj Lykke Majlund.

Han har tidligere udtalt, at selvom det har været beklageligt at skulle slække på indsatsen over for narkohandlere, så har politiet formået at knække kurven af lommetyveri hen over sommeren ved at rykke ressourcerne derover.

De 22 anholdte narkopushere er alle født uden for Danmark, men nogle af dem er bosat her, mens andre er turister eller asylansøgere.

I de første seks måneder af 2012 har Station City haft 113 anholdelser for narko. Året før var der 119 anholdelser.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik