Foto: alarm112danmark

22-årig ramt af skud i nat: Politiet søger vidner

En 22-årig mand er ramt i benet efter nattens skudepisode i Ballerup. Politiet vil gerne høre fra vidner.

Natten til søndag, klokken 00.33, fik politiet endnu en anmeldelse om skyderi i Københavns-området - denne gang i Magleparken i Ballerup.

En 22-årig mand bliver ramt, da der bliver affyret flere skud mod hans bil. 

- Den forurettede bliver ramt en gang i benet. Han bliver ikke livstruende skadet og er udskrevet igen, siger efterforskningslederen, politikommissær Søren Puggaard fra Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

Ifølge politiet er den skudramte kendt for tidligere kriminalitet, men Søren Puggaard kan ikke sige noget om hans tilknytning til bandemiljøet.

Politiet efterforsker dog sagen som banderelateret. 

Læs også Nyt skyderi i nat: Bil fundet med skudhuller

Det er ikke klart, om skuddene blev affyret fra fortovet eller fra en anden bil eller køretøj.

- Det ved vi ikke, forklarer Søren Puggaard og understreger over for Ritzau, at politiet meget gerne vil høre fra vidner, som måtte have set noget mistænkeligt i området.

Efterforskningslederen ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvor mange skud, der har ramt bilen, eller hvor mange skud, der er affyret i alt.

- Det holder vi foreløbig for os selv, siger Søren Puggaard.

Tre skudepisoder på tre dage i Københavns-området

* I nat blev der affyret skud i Magleparken i Ballerup. En 22-årig mand er ramt i benet, og politiet efterforsker skudepisoden som banderelateret. 

* Torsdag aften blev en 20-årig mand ramt af to skud i benet på Juni Allé i Mørkhøj. Det skyderi mener politiet også er banderelateret.

* Fredag aften blev en civil patruljebil ramt af fem skud, da den kørte efter en scooter i Mjølnerparken i København. De to betjente i bilen blev ikke ramt. Det er endnu uvist, om gerningsmændene var klar over, at de var politifolk, eller om de troede sig forfulgt af medlemmer af en rivaliserende bande.

Kilde: Ritzau