22-årig mand stukket ned på Strøget

Københavns Politi måtte i dag rykke hurtigt ud, da de modtog en anmeldelse om knivstikkeri i Jorcks Passage ved Strøget i København.

En ung mand blev i dag stukket med en kniv i Indre København. Det fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Kenneth Jensen, til TV 2 Lorry.

- Her klokken 15.01 får vi en anmeldelse om en person, som er blevet stukket med en kniv ved Strøget i København, siger Kenneth Jensen og fortsætter:

- Han er stukket en gang i maven med en kniv, og to gerningsmænd flygtede fra stedet.

Jagten går nu ind på de to formodede gerningsmænd, som efter episoden flygtede til fods fra Jorcks Passage, hvor knivstikket fandt sted.

Efterforskningslederen ved ikke meget om den voldsomme handlings motiv, men han fortæller til TV 2 Lorry, at hensigten næppe var et røveri.

- Jeg tror heller ikke, at de har gået sammen, men vi ved ikke så meget endnu.

Offeret, en 22-årig mand, blev stukket i maven, men er umiddelbart uden for livsfare, fortæller politiet, der har talt med ham på Rigshospitalet som et led i efterforskningen.

- Der er en del vidner dernede, og også en del overvågning, så nu er vi ved at stykke efterforskningen sammen, siger den centrale efterforskningsleder, Kenneth Jensen.

Signalementet af de to flygtede mænd er sparsomt indtil videre, oplyser politiet, der dog giver følgende beskrivelse:

- Der er tale om en mand på 18-20 år, som er cirka 180 centimeter høj og mulat. Den anden mand er omkring 170 centimeter høj og lys i huden.

De to formodede gerningsmænd havde desuden mørkt tøj på og flygtede i retning mod Skindergade og Fiolstræde


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik