20-årig anholdt for at stjæle Naturskolens dyr

Det bizarre tyveri af levende dyr fra Køges Natur- og Miljøskole er blevet opklaret. Midt- og Vestsjællands Politi tog i går klokken 17.30 til en adresse i Køge, hvor en ransagning i den grad gav pote. Politiet fandt adskillige tyvekoster i form af levende eksotiske dyr som slanger, papegøjer og så videre på bopælen. Det skriver DAGBLADET Køge.

Vi ransagede hans bopæl på baggrund af en mistanke, vi havde. Der var en hel masse forskellige dyr og andre tyvekoster. Jeg kan ikke afvise, at der også er andre dyr end naturskolens, siger kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen, der ikke kan sige noget om dyrenes nuværende tilstand.
Lederen af Natur- og Miljøskolen Jan Ahlehoff Hansen opdagede onsdag den 30. marts, at to kornsnoge, to kejserskorpioner, to fugleedderkopper og en plettet afrikansk hornugle med chip i nakken var blevet stjålet fra skolen. Siden har han udlovet en dusør for oplysninger om, hvor dyrene befandt sig. Men om det er dusøren, der har ført politiet på sporet af den 20-årige mand, vil politiet ikke fortælle.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

retten i Roskilde

78-årig dømt for hvidvask af næsten 50 millioner kroner

brand ishøj

Beboere skal genhuses efter brand i Ishøj

Maria-sagen

Politiet leder nu efter forsvundne Maria i skovområde - frygtes dræbt

Retten i Lyngby

Unge dømt - narrede ældre til at købe guldbarrer

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere