00:25

1 af 2

20-årig ramt af fire skud: Politiet søger vidner

En 20-årig mand svævede mellem liv og død, efter han blev ramt af flere skud. Politiet vil gerne høre fra vidner til skudepisoden.

En ung mand på 20 år er natten til søndag blevet ramt af fire skud på vejen Birketinget på Amager i København. Der er blevet affyret flere skud end dem, der har ramt ofret.

Episoden skete omkring midnat natten til søndag. Politiet modtog et nødopkald tre minutter efter midnat.

Manden blev kort efter bragt til et nærliggende sygehus. Han var først i kritisk tilstand, men manden er nu uden for livsfare, oplyser central efterforskningsleder ved Københavns Politi Youssef Lharraki til Ritzau. 

Gerningsmanden er stadig på fri fod, og politiet hører gerne fra vidner til episoden.

- Vi er i gang med at eftersøge området, og vi har hundene ude og lede, men vi hører gerne fra vidner, der har set noget, som kan hjælpe os med at komme nærmere gerningsmanden, sagde Youssef Lharraki natten til søndag til Ritzau.

Politiet sagde først, at man regnede med at afhøre den 20-årige i løbet af natten. Det var ofret imidlertid alligevel ikke i stand til.

Det er uvist, om episoden er relateret til bandekriminalitet.

Københavns Politi har søndag morgen ikke flere oplysninger i sagen, oplyser central efterforskningsleder Gunnar Nørager til TV 2 Lorry.