Foto: TV 2 Lorry

20 årig fængslet for designerindbrud

Retten i Lyngby varetægtsfængslede i dag en 20-årig mand i fire uger. Manden er sigtet for tyveri af dyre designermøbler og elektronik.

Den 20-årige mand blev i går anholdt efter længere tids efterforskning. Anholdelsen blev foretaget af den særlige politienhed på Sjælland, Task Force Indbrud. Og i en pressemeddelelse siger lederen, politiinspektør Bent Isager-Nielsen:

- Anholdelsen har sit udspring i et større sags kompleks om organiserede indbrud og hæleri. Indsatsen mod begge typer kriminalitet er vigtig for at nedbringe antallet af indbrud i beboelse, og jeg derfor meget tilfreds med, at han nu er pågrebet.

Den 20-årige er sigtet for 11 indbrud i villaer i flere sjællandske byer, blandt andet Gentofte og Hellerup.

Læs også: 29-årig designer-tyv har fået straks-dom

Politiet mener at indbruddene er af organiseret karakter, og der er primært stjålet dyre designermøbler og elektronik. Foruden de 11 indbrud sigtes manden også for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer og fyrværkeriloven samt brugstyveri af biler.

Manden blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Lyngby. Retten valgte at varetægtsfængsle ham i fire uger -frem til den 26. april 2016.