19-årigt talent skal direkte fra OL til DM

Anna Emilie Møller er netop vendt hjem fra OL i Rio, men hun skal ikke hvile på laurbærrene, i weekenden skal hun konkurrere ved DM i atletik.

Løberen Anna Emilie Møller fra Værløse er netop vendt hjem fra OL i Rio.

Det blev ikke til nogen medaljer, til gengæld slog hun to rekorder. Først slog hun Senior Danmarksrekorden, som hun i øvrigt selv var indehaver af, med hele 9 sekunder. Dernæst slog hun U20 Europarekorden med 6/100.

 - Selvom jeg ikke tog en medalje hjem, så er jeg faktisk godt tilfreds, siger Anna Emilie Møller til TV 2 Lorry.

Det unge talent, der til daglig træner i Allerød, har da også mange år endnu til at høste medaljer til Danmark.

Efter hjemkomsten bliver det dog ikke til meget hviletid til den unge løber. Her i weekenden skal hun deltage i DM i atletik. Her stiller hun op i 1500 meter og 800 meter.

 - Det bliver ikke nødvendig vis en leg oven på OL, der er skam konkurrenter på de discipliner, fortæller Anna Emilie Møller. 

Den 19-årige løber er tidligere basketspiller, men har skiftet basketbanen ud med løbebanen, og selvom hun kun har trænet løb i ét år, så lykkedes det hende alligevel at kvalificere sig til OL, hvor hun stillede op for Danmark i disciplinen 3000 meters forhindringsløb.

 - Jeg har lært utrolig meget af at være afsted, jeg ved lige hvad jeg skal arbejde med i forhold til min løb og min teknik til næste gang, siger hun.

 

Anna Emilie Møller fortæller her, hvad der gjorde størst indtryk på hende til OL.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik