19-årigt knivoffer efterladt ved Rigshospitalet

Politiet ved stadig meget lidt om københavnsk knivstikkeri, der endte med dødelig udgang.

Politiet er næsten på bar bund i sagen fra Nørrebro i København, hvor en 19-årig mand tirsdag blev stukket flere gange med kniv og senere døde på Rigshospitalet.

- Vi ved ikke så forfærdeligt meget ud over, at han bliver samlet op af en privatbil på et tidspunkt nede i Guldbergsgade og bliver kørt til Rigshospitalet, og så bliver bilen kørt væk igen, siger vagtchef Henrik Brix til Ritzau.

Den 19-årige mand bliver erklæret død klokken 20.48, efter at læger har forsøgt at redde hans liv i flere timer.

Politiet har endnu ikke haft lejlighed til at se videooptagelser fra Rigshospitalet, der kan være med til at finde ejeren af den bil, der bragte offeret til stedet.

- Vi ved ingenting. Der bliver rigtig meget, som skal løbes op i løbet af i dag (onsdag, red.), men der bliver arbejdet på højtryk, siger Henrik Brix.

Politiet ønsker ikke at udtale sig i detaljer om den dræbte og hans baggrund.

- Vi ved, at han ikke havde nogen fast bopæl. Han har ikke stået tilmeldt nogle steder. Vi har selvfølgelig haft kontakt med pårørende, så vi ved godt, hvem han er, siger Henrik Brix.

Internetmediet syrienblog.dk, der holder øje med danske Syrien-krigere, skriver, at den 19-årige har været i Syrien, hvor han har været tilknyttet Islamisk Stat i Raqqa.

De oplysninger ønsker politiet ikke at kommentere.

- Det er ikke noget, jeg vil kommentere på nu og her. Men efter at det er blevet en drabssag, vil jeg tro, at drabsafdelingen kommer med noget, når de har dannet sig et overblik over sagen, siger Henrik Brix.

Politiet efterlyser vidner, der har set eller hørt noget omkring klokken 17 på Nørrebro i København.

- Vi mangler at få klarlagt et hændelsesforløb. Vi går ud fra den teori, at gerningsstedet er Guldbergsgade omkring nummer 24, men der kan sagtens være sket noget andre steder, siger vagtchefen.

- Vi kan ikke udelukke, at det er banderelateret, men vi har heller ikke nogen klare indicier på, at det er. Vi famler lidt i blinde, siger han.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik