19-årig formodet Aldi-røver fra Ølstykke varetægsfængslet

Torsdag formiddag blev en 19-årig mand fra Herlev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Hillerød. Manden er sigtet for et røveri mod Aldi i Ølstykke.

Om aftenen den 25. maj blev Aldi på Niels Olsens Vej i Ølstykke røvet. I dag blev en 19-årig mand, der er sigtet for at have begået røveriet, fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre.

Grundlovsforhøret blev afholdt i Retten i Hillerød, og her blev den 19-årige idømt varetægtsfængsling i fire uger. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Anklager hos Nordsjællands Polti,  Andreas Kjærulff, læste sigtelsen op i retten. Sigtelsen bestod i, at den 19-årige og en endnu ikke identificeret person skulle mødes ved Aldi, hvor de maskerede sig og med en kniv begik røveri i forretningen.

Røverne fik 6291 kroner ud af røveriet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den formodede gerningsmand nægtede sig skyldig, sagde hans forsvarer Sten Balslev i retten. Dog ville den sigtede gerne udtale sig i retten, og herefter blev dørene begæret lukket af anklageren af hensyn til den videre efterforskning.

Den unge mand blev idømt den maksimale tid for varetægtsfængsling på i alt fire uger, og det behagede anklageren.

- Det var det, vi anmodede om, så det er jeg naturligvis tilfreds med, siger anklager Andreas Kjærulff til Frederiksborg Amts Avis.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik