Fire kendt skyldige for overfald på studenter

Tre drenge og en ung mand er kendt skyldige for at have overfaldet nogle studenter på Nørreport Station i maj.

Tre drenge og en ung mand er kendt skyldige i den såkaldte studenterhue-sag, efter at de 24. maj overfaldt tre nyudklækkede studenter på Nørreport Station. Det skriver Ekstra Bladet.

To af gerningsmændene er kendt skyldige efter den skærpede voldsparagraf, paragraf 245, som omhandler vold af særligt farlig karakter.

De to andre anklagede er kendt skyldige efter den mere milde paragraf, fordi de i følge retten ikke var klar over, at der var et knojern.

De fire dømte har tidligere erkendt, at det er dem, man kan se på en overvågningsvideo fra Nørreport Station, hvor de er i tæt kontakt med flere personer med studenterhuer på hovedet, inden der opstår tumult mellem dem.

En af studenterne blev sparket og slået så voldsomt, at han efter et kraniebrud og en hjerneblødning måtte opereres og holdes kunstigt i live i flere dage.

Drengene på 15, 16, 17 og 18 år er derudover er også kendt skyldige i flere andre anklager i den voldsturné de tog på gennem København i timerne efter overfaldet på Nørreport Station.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik