19-årig nægter Forum-drab - erkender knivstik

En 19-årig mand, der har meldt sig selv i drabssag fra Forum på Frederiksberg, nægter drab men erkender vold.

En 19-årig mand er tirsdag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten på Frederiksberg, da dommeren mener, at der er begrundet mistanke om, at den 19-årige står bag dødsvold mod en 18-årig mand ved Forum på Frederiksberg i København mandag eftermiddag.

Den 19-årige er sigtet for drab ved at have stukket den 18-årige mand ned med en kniv, men den 19-årige nægter sig skyldig i sigtelsen. Han erkender dog grov vold, siger hans forsvarer Jane Ranum i et grundlovsforhør tirsdag.

Anklager Julie Binau Christensen forklarer i grundlovsforhøret, at der er en mulig medgerningsmand på fri fod. Medgerningsmanden skulle angiveligt have fulgtes med den 19-årige drabssigtede.

På grund af medgerningsmanden blev dørene lukket til grundlovsforhøret, så offentligheden ikke kan få mere at vide om politiets beviser og den sigtedes forklaring.

Ifølge drabschef Jens Møller, Københavns Politi, er den anholdte ikke kendt af politiet i forvejen. Den 19-årige meldte sig selv til politiet mandag aften.

- Han har ringet til os kort før klokken 19 og fortalt, at han har gjort noget dumt og har noget med knivdrabet at gøre, sagde Jens Møller til Ritzau.

Knivstikkeriet skete ved Rosenørns Allé mellem handelsgymnasiet Niels Brock og Forum metrostation.

Ofret er en 18-årig mand fra Brønshøj, der blev ramt af ét knivstik i brystet. Selv om en kammerat kørte ham på Rigshospitalet i sin bil, lykkedes det ikke lægerne at redde den 18-åriges liv.

Jores Okore, der spiller på det danske landshold i fodbold skriver på Twitter, at han var ven med den 18-årige knivdræbte.

- Fik lige de sørgelige nyheder om en af mine venner. R.I.P. (hvil i fred, red.) min bror! Du er et bedre sted nu, skrev landsholdsspilleren og linkede til nyheden om drabet.

Politiet har talt med nogle vidner, men vil gerne have flere henvendelser fra folk, der måtte have set noget i området omkring tidspunktet klokken 13.40.

- Det, folk ikke ved, er, at de kan have været en del af det. Det syner måske ikke af andet, end at to personer står og diskuterer og bagefter løber derfra i hver sin retning, siger Jens Møller.

Folk med oplysninger kan ringe til Københavns Politi på telefon 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik