18-årig brændte kærestes hår af

En 18-årig muslimsk kvinde fik bank og brændt sit hår af, da hun forsøgte at afslutte sit hemmelige forhold til en 18-årig gymnasieelev fra Roskilde, skriver DAGBLADET Roskilde.

En ung muslimsk kvinde fik tirsdag aften tæsk af sin 18-årige kæreste fra Roskilde, da hun ville afslutte deres hemmelige forhold, der har stået på i lidt over to år. Den 18-årige mand erkendte i går i grundlovsforhør, at han ringede til sin 18-årige kæreste tirsdag aften og blandt andet sagde: »Hvis du ikke kommer til Roskilde, så slår jeg dig ihjel.«
Ifølge Midt- og Vestsjællands politi har de to haft et hemmeligt forhold i lidt over to år. Begge unge kommer fra muslimske familier, og kvinden, der er fra Gentofte, har tilsyneladende ikke haft noget ønske om, at hendes forældre skulle kende til forholdet. Ifølge hendes forklaring har kæresten været voldelig længe, og tirsdag var hun taget ind til en veninde uden for Roskilde for at få hjælp til at afslutte forholdet. Men da hendes kæreste ringede og opdagede, hvor hun var, truede han hende til at tage ind til Roskilde.
De to mødtes ved FC Roskildes baner og her slog den 18-årige mand kvinden flere gange. Herefter tog han hende med ned i solcenteret på Helligkorsvej, hvor han slog hende igen og brændte en del af hendes hår af med en lighter. Solcenteret er ifølge politiet også det sted, de to har brugt som hemmeligt mødested i løbet af deres to år lange forhold. Efter solcenteret lykkedes det kvinden at stikke af ved Jernbanegade, og hun flygtede op mod stationen, mens hun bange ringede til sin veninde. Veninden kontaktede politiet, der hentede kvinden på Roskilde Station. Senere på aftenen anholdt politiet så den 18-mand, og i går erkendte han sig skyldig i både vold og trusler. For bare tre uger siden fik den 18-årige en voldsdom på tre måneders fængsel, og blandt andet derfor blev den 18-årige i går varetægtsfængslet frem til den 3. april. Det eneste, gymnasieeleven selv sagde under gårsdagens grundlovsforhør, var, at han gerne vil kunne tage sin studentereksamen, selvom han sidder bag tremmer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik