17-årig pige fik sat pistol for tindingen i park

25-årig mand er anholdt efter at have truet en 17-pige i park på Frederiksberg.

En 17-årig pige fik sig sent tirsdag aften en rigtig grim overraskelse, da hun gik gennem Lindevangsparken på Frederiksberg.

Hun fik nemlig sat en pistol for tindingen af en 25-årig mand, hvorefter hun blev trukket 50 meter hen mod en vej. 

Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry.

- Hun kommer gående gennem parken, da han pludselig kommer løbende bagfra og sætter en pistol op til hovedet af hende. Så bliver hun ført 50 meter ud til Finsensvej, hvor der kommer nogle personer gående forbi. Da hun ser dem, råber hun op, og så løber gerningsmanden, siger central efterforskningsleder ved Københavns Politi Dan Aakerhjelm til TV 2 Lorry.

Den skræmmende episode fandt sted kort efter klokken 23 tirsdag aften. I løbet af natten til onsdag har politiet anholdt den 25-årige gerningsmand, som har erkendt sin gerning.

- Vi afhørte nogle vidner og lavede noget efterforskning, og det ledte os frem til gerningsmanden. Han blev anholdt i hans lejlighed tæt på gerningsstedet, siger Dan Aakerhjelm til TV 2 Lorry. 

Den 25-årige mand er nu sigtet for trusler på livet og vil onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør.

Den 17-årige var selvfølgelig chokeret efter episoden, men hun er ikke fysisk kommet til skade.

Pigen var sikker på, at det var en rigtig pistol, hun var blevet truet med, men det viste sig at være en attrappistol - en såkaldt softgun, oplyser den centrale efterforskningsleder.

Han kender endnu ikke motivet til overfaldet. 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik