16 ud af 21 medlemmer bag bredt forlig i Lyngby-Taarbæk

Klubtaksterne bliver lavere, skatten holdes i ro, og der er et lille løft til både børn og ældre i Lyngby-Taarbæks budget for 2018.

Der er indgået et bredt forlig om Lyngby-Taarbæks budget for 2018.  

16 ud af 21 medlemmer af kommunalbestyrelsen kunne blive enige om budgettet. Det var medlemmerne fra Konservative, Socialdemokratiet, SF, De Radikale, Liberal Alliance og Birgitte Hannibal (UP).

Skatten bliver holdt i ro, og der kommer et lille løft til både børn og ældre, skriver partierne bag budgettet i en pressemeddelelse. 

Klubtaksterne bliver sat lidt ned, og der bliver penge til omklædningsrum til Hummeltofteskolen og legeplads til Lindegårdsskolen. I Virum er der sat penge af til lys, stier og fliser på Frederiksdalvej. 

Ingen fik tingene, helt som de ønskede

Borgmester Sofia Osmani, Konservative, er tilfreds med det brede forlig, i pressemeddelelsen udtaler hun:  

- Mit primære fokus har været, at sikre et økonomisk bæredygtigt budget på både kort og lang sigt. Det har ikke været en let opgave. I den ene ende af skalaen har LA holdt hårdt på personskattelettelser - i den modsatte side har S, B og SF ønsket at tage enhver snak om lavere skat af bordet - på både kort og lang sigt, udtaler Sofia Osmani og fortsætter: 

- Nu er vi endt midt imellem, og det er jo egentlig også det, politik handler om. At finde løsninger og skabe solide flertal, der sikrer en stabil udvikling også efter valget. Jeg er glad for, at et bredt flertal har været indstillet på at samarbejde om løsninger, selvom ingen af os har fået tingene præcis, som vi har ønsket det.

Budgettet skal vedtages endeligt på Kommunalbestyrelsens møde d. 9. oktober. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik