15.000 dansede i sommervarmen: Grøn meldte alt udsolgt

Høj sol - og totalt udsolgt - sommerens Grøn-karavane er i gang.

De grønne koncerter - der nu bare hedder Grøn, satte gang i soimmerens koncertkaravane i går - og det blev med en melding om alt udsolgt. Samtidig oplyser arrangørerne, at forsalget til de kommende koncerter i tourneen er "historisk højt"

-Vi kunne ikke ønske os en bedre start på årets tour med en udsolgt koncert på Amager med 15.000 mennesker. Vi oplever i år et historisk højt forsalg til Grøn, og det bliver det spændende at følge udviklingen når vi drager videre til Jylland de kommende dage. Jeg vil kun opfordre folk til at sikre sig billet allerede nu, lyder det fra Theis Petersen, der er indsamlingschef i Muskelsvindfonden.

Sammen med Tuborg er Muskelsvindfonden arrangør af koncerterne, og i år er det Lukas Graham, Aqua, Suspekt, D-A-D, Cisilia X og Joey Moe, der står på hovedscenen, når Grøn gør stop på i alt otte forskellige pladser i landet.

Blev du mødt af alt-udsolgt-muren i går - så har du en chance til. For Grøn vender tilbage til København. Det sker 29. juli, når karavanen stopper og afvikler afslutningskoncert i Valbyparken.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik