13-årig befamlet på togstation: Politiet beder om hjælp

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde drengegruppen, der flygtede fra stationen. De vil også gerne i kontakt med den mand, der kom pigen til undsætning.

En 13-årig pige fra Køge blev mandag aften udsat for et ubehagelig overgreb, mens hun ventede på toget på Køge Station.

quote Han skubbede pigen op ad en plakatsøjle og befamlede hende på brysterne, mens han pustede cigaretrøg i ansigtet på hende.

Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi modtog de omkring klokken 21 en anmeldelse fra pigens forældre, der kunne fortælle, at deres datter var blevet udsat for en blufærdighedskrænkelse.

Ifølge forældrene havde datteren cirka halvanden time forinden, omkring klokken 19:30, befundet sig på Køge Station, hvor hun ventede på toget mod Stevns.

Da pigen stod og kiggede på sin mobiltelefon, henvendte en dreng sig til hende.

- Han skubbede pigen op ad en plakatsøjle og befamlede hende på brysterne, mens han pustede cigaretrøg i ansigtet på hende, skriver politiet i deres døgnrapport.     

Mand kom pigen til undsætning

Drengen var sammen med tre andre drenge, der grinede af hændelsen, indtil en mand nærmede sig og kom pigen til undsætning.

Alle fire drenge flygtede herefter fra stationen i ukendt retning, hvorefter manden fulgte pigen over til en kiosk på stationsområdet.

Drengen havde ifølge pigen lyst, kort hår, men han er p.t. ikke beskrevet yderligere ifølge Midt- og Vestsjællands Politi.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket drengegruppen i området eller under flugten fra stedet.

Politiet vil også gerne i kontakt med den mand, som kom pigen til undsætning, da hans identitet ikke er politiets bekendt.

Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik