120 sager om hash på Roskilde

Politiet har bogført 120 sager, hvor der er beslaglagt hash eller andre rusmidler på årets Roskilde Festival.

Politiet på årets Roskilde Festival har allerede noteret 120 sager, hvor der er beslaglagt hash eller lignende rusmidler fra festivalens gæster.
Det oplyset Midt- og Vestsjællands Politi.

Det svarer nogenlunde til niveauet fra sidste år.
Politiet har været haft særlig opmærksomhed på området, efter at en 20-årig svensk mand mandag faldt om og døde, formentlig af et krystallignende stof, han havde indtaget.

Det fik politiet og festivalen til at advare gæsterne om, at et farligt stof kunne være i omløb, men det er dog endnu ikke endeligt fastlagt, hvad den unge svensker døde af.

Han bliver obduceret i løbet af tirsdagen, oplyser politiet, der stadig forsøger at finde frem til den eller de personer, der kan have solgt stoffet til den nu afdøde mand.

Ud over den afdøde svensker blev yderligere tre gæster bragt på sygehuset med forgiftninger mandag. To af dem var dog alkoholrelateret, og alle er siden udskrevet.

Bortset fra hashsagerne er har det foreløbig været småt med lovbruddene på festivalens område. Der har som sædvanlig været adskillige anmeldelser af tyverier på især campingpladsen. 70 af slagsen er det blevet til mod 95 sidste år.

Dertil kommer dog godt 30 anmeldelser om lomme- eller tasketyverier fra vandrende festivalgæster.

Også to røverier er det blevet til, ligesom en ung fulderik uddelte knytnæveslag til den blå luft, dog i så tilpas nærhed af en gruppe festvalvagter til, at han røg til afkøling på politistationen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik