11-årig pige taget i skridtet af mand med særpræget hår

Politiet beder offentligheden om hjælp, efter at en ung pige blev udsat for krænkende behandling torsdag aften.

Torsdag aften blev en 11-årig pige udsat for en krænkende behandling af en fremmed mand, som tog pigen i skridtet. Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

quote Det er er ret karakteristisk signalement, vi har fået af manden

Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi

Episoden fandt sted kort før klokken 20 i Store Karleby, der ligger tæt ved Kirke Hyllinge i Lejre Kommune.

Den fremmede mand, som har et meget karakteristisk udseende med blandt andet pink- og orangefarvet hår, henvendte sig til den 11-årige pige. Han stillede hende en masse spørgsmål og kommenterede på hendes tøj, før han pludselig løftede op i hendes trøje og befølte pigen i skridtet uden på tøjet.

Pigen løb hjem til forældre

Pigen løb hurtigt sin vej og så derfor ikke, hvor manden forsvandt hen. Da hun nåede hjem kontaktede pigens forældre straks politiet, som dog ikke havde held med at finde den mistænkte efter episoden, som helt præcist fandt sted i nærheden af krydset Hvidtjørnealle og Pærevej.

Den 11-årige pige har dog afgivet et ganske detaljeret signalement af manden, som giver politiet en tro på, at man kan identificere gerningsmanden.

Pigen har fortalt, at manden taler dansk og har beskrevet ham som dansk af udseende, cirka 30 år gammel, 165-175 sm. Høj, almindelig kropsbygning, hvis i huden, han havde skæg, og så var håret altså farvet med pink og orange striber.

Politiet: Mandens signalement skiller sig ud

Manden fremstod snusket og var iført læderjakke med nitter på skuldrene, joggingbukser og røde sko.

- Det er er ret karakteristisk signalement, vi har fået af manden, og det skiller sig ud fra standard-signalementerne, vi plejer at få. Så vi håber meget på borgerens hjælp, så vi kan finde frem til gerningsmanden, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi, til TV 2 Lorry.

Ved du noget, eller har du set den mistænkte, så vil politiet meget gerne høre fra dig på tlf. 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik