Arkiv foto Foto: Lorry

105 computere stjålet fra rådhuset på ét år

For tredje gang det seneste år har der været indbrud i bygningerne på Rådhusbuen i Roskilde, hvor tyvene er stukket af med en stor mængde computere. I løbet af søndag eftermiddag og mandag morgen blev der stjålet 19 bærbare computere fra jobcentret, og dermed kommer antallet af stjålne computere op over 100 det seneste år. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Sidste sommer blev der stjålet 48 bærbare computere, og omkring nytår blev der stjålet 38 computere - begge gange fra rådhuset. Efter indbruddet ved nytårstid skærpede kommunen dog sikkerheden for at undgå lignende situationer i fremtiden.

- Men i øjeblikket er jobcentret under renovering, og håndværkerne har også været der i weekenden. Derfor har alarmen været slået fra, og det gør det en anelse mere sårbart. Vi har styrket sikkerheden efter det sidste indbrud med forstærkninger af døre, indgange og flere alarmer. Men det er altid en balance, for vi ønsker heller ikke, at kommunen skal være som Fort Knox, siger vicekommunaldirektør Mogens Raun Andersen.