10-årig afviste børnelokker: Gav politiet nøjagtigt signalement

En 10-årig pige blev antastet af en mand, som tilbød hende slik, hvis hun kom ind i hans bil. Politiet roser nu pigen for et detaljeret signalement.

"Fredag eftermiddag på Dommervænget i Roskilde blev vores 10-årige datter antastet af en mand, der tilbød hende slik, hvis hun ville komme ind i hans bil. Hun afslog og hans reaktion gjorde hende usikker."

Sådan starter en mors bekymrede fortælling på Facebook, hvor hun beskriver, hvordan datteren efterfølgende søgte mod 'Fritten' i Hedeboparken, som tog hånd om hende.

Episoden blev politianmeldt til Midt- og Vestsjællands Politi, der nu efterlyser manden. Det bekræfter politiet overfor TV 2 Lorry.  

- Det, vi 'ser' fra tid til anden, er, at nogen prøver at lokke børn. Og i dette tilfælde kan vi kun rose pigens afvisning, siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi og fortsætter: 

Intet registreringsnummer

quote Det, vi 'ser' fra tid til anden, er, at nogen prøver at lokke børn. Og i dette tilfælde kan vi kun rose pigens afvisning

Martin Bjerregaard, kommunikationsansvarlig, Midt- og Vestsjællands Politi

- Hun gør det helt rigtige, da hun kommer frem til 'Fritten'. Oplyser personalet og sørger for, at der sker noget, siger han. 

Politiets opgave er nu at finde frem til manden og bilen, som de desværre ikke har et registreringsnummer på. Til gengæld har pigen formået at give et meget tydeligt signalement af manden.

 

Sådan beskriver pigen børnelokkeren

"Mand, dansk af udseende, 40-45 år, kraftig af bygning, kort mørkt hår, skægstubbe og ”skæve” tænder, iført sort jakke, sort/gråt halstørklæde og med en hat på hovedet. Han kørte i en personbil i en mørk/grålig farve. Bilen fremstod beskidt og havde en bule i højre forskærm", står der i Midt- og Vestsjællands Politirapport.

Efterlyser vidner

Om det, som vedkommende har gjort, er strafbart, ved politiet endnu ikke. Men uanset hvad, er det meget uheldig adfærd, siger Martin Bjerregaard, der håber, at signalementet kan lede politiet videre. 

- Vores store opgave er at få identificeret manden og bilen. Vi har desværre intet registreringsnummer, men vi har et nøjagtigt signalement af bilen, siger han.

Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set manden eller episoden fredag eftermiddag. De kan kontaktes på 114, hvis eller 46351448. Pigen har allerede hjulpet politiet utroligt meget, mener Martin Bjerregaard.

- Hun har måske været rimelig afklaret og fået en forklaring på, hvad hun skal gøre, hvis sådan noget her sker. Det er da rigtig, at det er meget detaljerigt. Og det har vi jo selvfølgelig glæde af. Bare sådan en iagttagelse som skæve tænder, det kan jo være afgørende i sidste ende, siger Martin Bjerregaard.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik