Anne i Gode Hænder

Anne Klysner har sat sig for at vise os forsiden af velfærdssamfundet. Hun tager seerne med ind bag fordommene til de gode historier og de mange mennesker, der gør en positiv forskel. 

'Anne i Gode Hænder' er en serie, hvor vi møder mennesker der er afhængige af at andre tager sig af dem - at de er i gode hænder.

Serien er produceret af TV Syd i 2013.

Filskov Friplejehjem blev til efter kommunesammenlægningen, hvor en gruppe borgere omdannede det lukkede plejehjem til friplejehjem.

Anne i Gode Hænder: Filskov Friplejehjem

Som friplejehjem kan man optage beboere fra hele landet, og Anne Klysner møder 93-årige Vera Grundet Olsen, der er tilflytter til plejehjemmet fra Holstebro. Filskov Friplejehjem valgte hun for at være i nærheden af en lufthavn, så datteren fra London kan komme på en-dags visit. 97-årige Alma Brockdorff var præstekone i Filskov i 60'erne, hun blev enke og flyttede til København, men har nu valgt at komme tilbage for at tilbringe alderdommen på friplejehjemmet. Erna Pedersen på 94 er Filskov-borger, og hun giver sosumedhjælper Ronnie Guul Jensen store udfordringer. Men Ronnie går glad på arbejde hver dag også den dag, han skal sætte curlere i Erna Pedersens hår.
15/5/2016