Serie
Anne i Gode Hænder

Anne i Gode Hænder: Café Jydepotten

Journalist Anne Klysner og fotograf Erling Schulz møder den 40-årige københavner Lars Poulsen, der er kommet på Jydepotten gennem 14 år. Han havde et kaotisk børne- og ungdomsliv med psykiske problemer, hashmisbrug og fængselsophold. I dag er han ude af sit misbrug og arbejder i flexjob på Brians Renovation i Grindsted. Han siger selv, at uden Café Jydepotten ville han havet været død i dag. Vi møder også 40-årige Pia Elbæk Larsen, der var alkoholiker i 20 år, men som også har fået hjælp til at komme ud af sit misbrug, så hun i dag kan være der for sine fire børn og snart tre børnebørn. Børnene opfatter Café Jydepotten som deres andet hjem og har et meget tæt forhold til caféens medarbejdere, de gode varme hænder. De omtaler for sjov Jydepottens leder, Niels Christensen, som GUD!
14/5/2016

Anne Klysner har sat sig for at vise os forsiden af velfærdssamfundet. Hun tager seerne med ind bag fordommene til de gode historier og de mange mennesker, der gør en positiv forskel. 

'Anne i Gode Hænder' er en serie, hvor vi møder mennesker der er afhængige af at andre tager sig af dem - at de er i gode hænder.

Serien er produceret af TV Syd i 2013.