Flere børn antastet: Tilbød blandt andet 8-årig pige penge for at gå med

En 8-årig pige blev mandag tilbudt 100 kroner af en mand, hvis hun ville gå med ham. Hun er dog ikke den eneste, der er blevet antastet af en fremmed mand. Politiet efterlyser derfor manden.

En 8-årig blev mandag klokken 14.40 antastet af en mand, der forsøgte at lokke hende til at gå med ham. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Det skete i Allerød på hjørnet af Bakkevej og Tokkekøbvej. Her tog manden kontakt til pigen og tilbød hende 100 kroner, hvis hun gik med ham. Manden havde i den forbindelse taget fat i hendes arm.

Pigen afviste straks hans tilbud, inden hun cyklede fra stedet, hvorefter hændelsen blev anmeldt til politiet.

Patruljer med hunde kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde nogen, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

Manden beskrives som:

Flere børn antastet

Den 8-årig pige er dog ikke alene med den skræmmende oplevelse.

Også onsdag i sidste uge modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om et barn, der var blevet generet af en fremmed person.

Her var en mand, ifølge anmeldelsen, sprunget ud foran en 10-årig cyklende dreng på Kvædevej i Allerød.

Drengen undveg og cyklede af sted i turbofart, mens manden løb efter ham.


Natten til søndag var den gal igen i Allerød. Her modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse fra en 15-årig ung kvinde, der havde cyklet på Ejners Sti, da en fremmed mand ifølge anmeldelsen var sprunget frem og havde grebet fat i hende, inden manden løb fra stedet.

Selvom hensigterne bag den - eller de - fremmede mænds adfærd endnu ikke er kendt, og selvom det ikke kan konkluderes, at hændelserne hænger sammen, ser Nordsjællands Politi på sagerne med stor alvor. 

Det oplyser vicepolitiinspektør Brian Grayston fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

- Vi tager alle anmeldelserne meget alvorligt, og vi gør vores bedste for at finde frem til den eller de personer, der måtte være årsag til utrygheden, siger han og fortsætter:

- Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt for os at fastslå mændenes intentioner, men naturligvis skaber sådanne hændelser bekymring. Vi opfordrer derfor også den eller de nævnte mænd til at kontakte politiet for at få talt hændelsesforløbet igennem.

Nordsjællands Politi vil på baggrund af hændelserne oftere patruljere i lokalområdet.

Har du information med relevans for hændelserne, opfordres du til at kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.