Politiet ledte med helikopter og hunde: 85-årig fundet i god behold

Politiet ledte med med lys og lygte efter en 85-årig mand i Birkerød, der her til morgen er fundet i god behold.

Foto: Kim Haugaard - Scanpix & ritzau

Opdateret: Politiet oplyser nu, at manden er fundet igen.

Nordsjællands Politi efterlyser en 85-årig mand, som tidligt i nat er gået fra Sjælsø Plejehjem i Birkerød.

På Twitter skriver politiet, at manden ikke er i stand til at tage vare på sige selv, og derfor har man i de tidlige morgentimer valgt at sende hundepatruljer ud for at lede i området.

Samtidig er både drone og helikopter sendt i luften for at overvåge oppefra. Og det har medført noget støjaktivitet for beboerne i området.

Borgere klager over støjen

- Vi har fået mange opkald fra borgere i Birkerød, der klager over støjen fra helikopteren, men vi håber, at de kan se bort fra dette grundet sagens alvor, siger vagtchefen hos Nordsjællands Politi, Jan Hedeager, til TV2 Lorry.

Læs også Nyt skyderi på Vestegnen: Samme hus beskudt for tredje nat i træk

Politiet modtog anmeldelsen om den forsvundne 85-årige klokken kvart i et i nat, men på grund af tæt tåge kunne man først få helikopteren i luften omkring klokken 4. Forinden havde både hundepatruljer været i gang i nat samt en drone med termisk udstyr.

- En af vores hunde fik et spor, der ledte ned i retning mod Sjælsø, men vi haft dronen til at søge henover vandet, og intet tyder på at manden skulle være i vandet, siger vagtchefen.

Politiet arbejder på at fremskaffe et billede af den efterlyste, der beskrives som 160 cm høj, spinkel, har kort lyst hår, er iført cowboybukser og mørk jakke.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik