Nyt borgerligt parti vokser

Her til aften var der stiftende generalforsamling i Nye Borgerlige i Rudersdal valgkreds. Det er partiets sjette vælgerforening.

Det er tre måneder siden, de tidligere konsevative politikere Pernille Vermund og Peter Seier Christensen stiftede partiet Nye Borgerlige. Partiet er nu oppe på 600 medlemmer.

- Der er en grundlæggende borgerlig indstilling, som også er præget af nogle liberale tanker, og der virker det som om de etablerede partier har svært ved at markere sig med deres værdipolitik, sagde et af de nye medlemmer, Viggo Janum til TV 2 Lorry i forbindelse med den stiftende generalforsamling i Rudersdal valgkreds her til aften.

Det er partiets sjette valgkreds.

- Jeg synes, det er et parti, som Danmark trænger til. Der er nytænkning, og det er friske tanker, som kommer ud af de Nye Borgerlige, sagde et andet nyt medlem, Carsten  Winther.

Partiet fik i sidste uge sine første to mandater, da to byrådsmedlemmer i Allerød meldte sig ind i partiet. Stifterne er glade for den store opbakning.

- Målet er, at vi i første omgang skal have et rigtig godt kommunalvalg i 2017, og så skal vi selvfølgelig have et godt folketingsvalg, siger Pernille Vermund.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

udlejningskøretøjer

Flertal vil opkræve højt gebyr fra udlejningsløbehjul og cykler: Helt absurd, lyder kritikken

20201209-103931-L-1920x1280we

Kritikere vil udskyde Lynetteholm-plan til efter nedlukning - online debat er ikke nok

Line Barfod

Politisk sværvægter valgt som Enhedslistens borgmesterkandidat

Ulovlig hegn ved havn

playTrodser regler og indhegner havnefront: "Det er at pisse på fællesskabet," raser politiker

Allerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere