Kæmpe jobopslag: Netto søger 300 nye kollegaer på Sjælland

Netto har overtaget hovedparten af Kiwis tidligere lejemål, så nu søger supermarkedet nye medarbejdere i stor stil.

Vanløse, Hillerød, Hørsholm, Køge, Hellerup, Lejre, Herlev, Frederiksberg, Dronningmølle.

Listen bliver bare ved og ved. Netto søger nye medarbejder til de mange nye butikker, der åbner, efter Dansk Supermarked Group har overtaget lejemålene fra Kiwi, der valgte at lukke i Danmark. 

På landsplan søger Netto 900 medarbejdere, mens det i runde tal drejer sig om 200 nye medarbejdere i storkøbenhavn og 100 på øvrige Sjælland. 

- Jeg kender ikke til, at vi før har søgt 900 på en gang i Danmark, siger Kenneth Luxhøi, regionschef, Netto, København. 

Et miks af nye og erfarne folk

Netto kommer til at åbne mellem tre og fire butikker om ugen, og Kenneth Luxhøi skal selv være med til at ansætte nogle af butikscheferne. 

Han opfordrer folk til at søge stillingerne, selvom de ikke lige bor i nærheden af en af de nye butikker. For der kommer til at blive flyttet rundt på medarbejderne, så en ny butik ikke bliver bemandet udelukkende med nye medarbejdere. 

- Man prøver selvfølgelig at mikse medarbejderstaben med erfarne medarbejdere fra eksisterende butikker, så de ikke alle sammen skal lære det hele fra starten, siger Kenneth Luxhøi, der i den grad glæder sig til at være med til at ansætte folk og åbne nye butikker.

- Det er vildt fedt og spændende, det er den vildeste opgave, at vi har overtaget så mange butikker, alle er maks motiveret af den nye opgave og af at få nye kolleager om bord og give endnu flere kunder en god oplevelse i vores butikker, siger kenneth Luxhøi, regionschef, Netto København.

Og som han udtrykker det:

- Give endnu flere medarbejdere mulighed for at komme med på 1. holdet i dansk detailhandel. 

Senest 1. august forventes de første konverterede Kiwi-lejemål at åbne som Netto'er. På landsplan kommer der 60 nye Netto-butikker. I vores område åbner nogle af de første i København og Karlslunde. 

Du kan læse mere om stillingerne her. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

turister i nyhavn

Her er planen der skal redde turismen i København

Din Tøjmand Køge(1)

playButiksejere jubler og melder klar til genåbning

20_percent

playAntallet af tomme butikker i København er på højeste niveau i 18 år - frygteligt, siger borgmester

Jacob Himmelstrup

playVirtual reality blev løsningen på firmas coronakrise

Allerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere