Jussi Adler-Olsen har solgt sit forfatterhus i Lillerød

Huset på Prins Valdemars Allé er solgt med en flot millionfortjeneste.

Den 266 kvadratmeter store villa blev ifølge tinglysningen handlet til 5,3 millioner kroner. Se, hvordan den ser ud indefra ved at klikke videre i galleriet. Foto: Emil Hougaard - Scanpix & Ritzau / Estate Flemming Elsborg - Allerød.

Det er blandet andet her, hvor fortællingerne om politimanden Carl Mørck og Afdeling Q er gået fra ideer til bøger. Foto: Boliga

Forfatterens firma, som ejede adressen, ser ud til at kunne hive en klækkelig million-fortjeneste hjem på salget. Foto: Boliga

Med salget af arbejdsvillaen kan Jussi Adler-Olsen og hustruen Hanne sætte det sidste punktum for deres tid på boligmarkedet i denne omgang. Foto: Boliga

1 af 4

Den verdensberømte forfatter Jussi Adler-Olsen har i årenes løb skrevet den ene bestseller-roman efter den anden i sit skriveværksted på Prins Valdemars Allé i Lillerød.

Det er blandt andet her, hvor fortællingerne om politimanden Carl Mørck og Afdeling Q er gået fra idéer til bøger.

Men nu har Jussi Adler-Olsen solgt sit forfatterhus, skriver Boliga.

Den 266 kvadratmeter store villa blev ifølge tinglysningen handlet til 5,3 millioner kroner, oplyser sitet, der samtidig noterer sig, at forfatterens firma, som ejede adressen, ser ud til at kunne hive en klækkelig million-fortjeneste hjem på salget.

Firmaet købte nemlig ifølge Boliga boligen i 2012 for 4,3 millioner kroner.

Læs også Jussi sælger også arbejdsboligen: Her blev Carl Mørck skabt

Flytter med fruen til Valby

Med salget af arbejdsvillaen kan Jussi Adler-Olsen og hustruen Hanne sætte det sidste punktum for deres tid på boligmarkedet i denne omgang.

I sommeren 2016 udbød de nemlig både deres private villa, der også ligger i Allerød, og arbejdsvillaen til salg, og efter lidt op og nedjusteringer af priserne er begge altså nu solgt videre til nye ejere.

Samtidig har Adler-Olsen også selv fundet en ny dør at sætte deres navneskilt på.

Allerede inden parrets to Allerød-villaer blev solgt, købte de nemlig en villa på 321 kvadratmeter i København-bydelen Valby for 12,5 millioner kroner, skriver Boliga.

Læs også Jussi Adler-Olsen har solgt villaen i Allerød

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?