Far åbnede døren til datters værelse: Så ringede han til politiet

En mand fra Allerød troede der havde været indbrud, da han åbnede døren til sin datters værelse.

De fleste forældre kan nok nikke genkendende til, at det ikke altid er det kønneste syn, man bliver mødt af, når man åbner døren til et teenage- eller børneværelse, som ikke er blevet rengjort.

Men det må have været noget af et syn, en far fra Allerød blev mødt af, da han gik ind på sin datters værelse. For han troede i første omgang, at datteren havde haft udbudne gæster på besøg. 

- Faren troede ikke, at der havde været en tornado på spil, men derimod en indbrudstyv. Tingene flød nemlig i mistænkelig grad på datterens værelse, ligesom der var smurt noget mærkværdigt stads ud på væggene. Det skriver Nordsjællands Politi.

Smoothie på væggene vakte mistanke 

Manden fra Allerød blev især mistænksom, da han opdagede noget uforklarligt snask på væggene hos datteren. Han kontaktede derfor selv politiet for at anmelde indbruddet. 

 
 

-Inden vi nåede at sende en vogn afsted, ringede faren dog til os igen og fortalte, at vi nok ikke behøvede at komme på besøg alligevel, for han havde selv opklaret mysteriet, skriver Nordsjællands Politi. 

Faren var selv kommet frem til, at det nok var datteren selv, der havde været glemsom med oprydningen, og at snasken på væggene skyldes en smoothie, der havde ligget og gæret.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

skunkgartneri herringløse

Særlig duft fik snusfornuftige betjente på sporet - skunklaboratorium med 347 planter afsløret

Retten i Roskilde.

Mand erkender forsøg på voldtægt af børn via datingside

politi og beredskab ved gård

4-årig pige mister livet i tragisk have-ulykke

blå blink

Politi og helikopter rykker ud til alvorlig ulykke på gård

Allerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere