22,5 mio slog ikke til: Ny teatersal dyrere end forventet

Mungo Park i Allerød må væbne sig med tålmodighed. Teatersalsprojekt er for dyrt, og derfor må man nu skaffe fondsmidler.

Sådan her drømmer Mungo Park om at komme til at se ud, når den nye teatersal er bygget. Foto: Primus Arkitekter - PR

Det kniber med kapitalen til en ny teatersal hos teatret Mungo Park i Allerød.

Byrådet har bevilliget 22,5 millioner kroner til projektet, men det strækker ikke i længden. Det står klart, efter at licitationen nu er slut.

Her oversteg budene de 22,5 millioner, og derfor bliver licitationen nu aflyst, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Hele byrådet vil fortsat arbejde for, at teatret kommer i mål med projektet.

Allerøds borgmester Karsten Långerich (V)

Dermed må Mungo Park væbne sig med tålmodighed. For at finansieringen kan komme på plads, skal der nemlig søges fondsmidler, hvilket vil forsinke projektet.

- Teatersalen har bred politisk opbakning, og byrådet er meget optaget af at få nye og gode rammer for vores fantastiske, lokale teater. Så hele byrådet vil fortsat arbejde for, at teatret kommer i mål med projektet, siger Allerøds borgmester Karsten Långerich (V) i pressemeddelelsen fra kommunen.

Læs også Mungo Park udvider

Publikum strømmer til

Det er en udmelding, der glæder Mungo Parks teaterdirektør Lasse Bo Handberg. Teatret har nemlig længe haft et stort behov for at udvide rammerne, forklarer han.

- Publikum strømmer til teatret, og med større kapacitet kan vi tage imod endnu flere. Når vi samtidig kan omdanne den eksisterende sal til prøvesal og etablere flere arbejdspladser, får vi bedre arbejdsvilkår for vores dygtige medarbejdere, siger han og tilføjer:

- Allerød Kommunes investering i en ny sal får enorm betydning for teatrets udvikling. Det er kærkomment og nødvendigt, og vi er meget glade og taknemmelige for kommunens engagement, siger Lasse Bo Handberg.

Læs også Mungo Park laver forestilling om transkønnet whistleblower

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?