Vinder af 13 millioner fundet: Tjekkede ikke kupon i flere uger

Den heldige vinder af de af de 13 millioner kroner i Eurojackpot fra Kvickly i Albertslund er endelig fundet.

Foto: Danske Spil

13.188.299 kroner. Det er det beløb, den heldige lotto-vinder nu kan få lov til at tænke over, hvad han har lyst til at bruge på. 

Allerede før nytår fornyede vinderen, der er i slutningen af 40’erne, sin Eurojackpot kupon til fire nye uger. Kuponen lagde han – som han plejer, i en fast skuffe i en speciel Danske Spil-beholder. Derefter skænkede han den ikke en tanke, før mandag i denne uge, hvor han igen skulle forny sin kupon.

Jeg måtte lige samle tankerne. Jeg har aldrig haft mange penge og har bare været vant til at klare mig, for det der nu var hver måned

Lottomillionær, Albertslund 

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

- Jeg har ikke nogen computer, så jeg har ikke haft mulighed for at tjekke tallene. I gamle dage købte jeg Ekstra Bladet for at tjekke efter, men jeg tror ikke, de viser dem længere. Så nu får jeg først noget at vide, når jeg går ned i Kvickly, lyder det fra manden, som Danske Spil taler med samme dag, som han har fundet ud af, at han er blevet mangemillionær.

- Den er ikke helt sivet ind endnu, siger han og understreger, at han vil være anonym.

- Den der lever skjult lever godt, lyder det.

Læs også Tre Lottovindere savnes: Har du købt en kupon disse steder?

Alt kan ikke købes for penge 

I Kvickly måtte de også kigge en ekstra gang, da de kunne se, at beløbet var over 9999 kroner. De har nemlig længe ventet på vinderen. 

- Jeg måtte lige samle tankerne. Jeg har aldrig haft mange penge og har bare været vant til at klare mig, for det der nu var hver måned. Så jeg har svært ved at tro, at dette virkelig er sket for mig. Jeg skal lige sluge kartoflen, siger han til Danske Spil. 

Den er ikke helt sivet ind endnu.

Lottomillionær, Albertslund.

Vinderen er førtidspensionist og single. Han har endnu ikke planlagt, hvad de mange millioner skal bruges på, men én ting er dog sikkert. 

- Jeg vil jo gerne have en kæreste. Jeg synes bare, damerne plejer at være rimelig dyre i drift. Men nu har jeg da råd til at være lidt med, siger han og griner. 

Læs også Fattig pensionist blev lotto-millionær: Nu kan han betale husleje

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik