Unge drenge erkender groft overfald på 15-årig

Den 15-årige blev ved overfaldet udsat for et stort antal slag, spark samt tramp i hovedet og blev efterfølgende indlagt.

Tre drenge er blevet identificeret som gerningspersoner til et groft overfald på en 15-årig dreng på Randager i Albertslund den 28. april.

Det skriver Københavsn Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Den 15-årige blev ved overfaldet udsat for et stort antal slag, spark samt tramp i hovedet og blev efterfølgende indlagt.

Det viste sig desuden, at volden var blevet filmet og offentliggjort på sociale medier.

 - Jeg er oprigtig glad for, at det er lykkedes at finde de mistænkte i forbindelse med dette grove overfald, siger vicepolitiinspektør Søren Uhre.

De mistænkte er mellem 13 og 14 år og erkender overfaldet.

Lignende sag med yngre dreng

Tidligere på måneden identificerede Københavsn Vestegns Politi to drenge på 12 og 13 år, som mistænktes for et lignende forhold i Skovlunde.

De to drenge mistænktes for at have udsat en 11-årig dreng for vold på en skaterbane i Skovlunde den 23. marts og for samtidig at have filmet overfaldet og delt optagelserne på sociale medier.

- Det er ikke vores oplevelse, at vi står med en generel tendens her, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at i de tilfælde, hvor sådanne sager kommer til politiets kendskab, så bliver de taget meget alvorligt. Når man som mindreårig mistænkes for personfarlig kriminalitet, så bliver både forældre, sociale myndigheder og Ungdomskriminalitetsnævn inddraget, siger Søren Uhre.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi undersøger skyderi i ishøj

Politi undersøger muligt skyderi ved haveforening

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedssalon sigtet for niende gang for at holde åbent

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

20190510-105520-7-1920x1277we

Tre teenagepiger anholdt for mislykket gaderøveri i Indre By

Albertslund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere