Unge drenge erkender groft overfald på 15-årig

Den 15-årige blev ved overfaldet udsat for et stort antal slag, spark samt tramp i hovedet og blev efterfølgende indlagt.

Københavns Vestegns Politi har identificeret tre drenge som gerningspersoner til et groft overfald til Albertslund. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Tre drenge er blevet identificeret som gerningspersoner til et groft overfald på en 15-årig dreng på Randager i Albertslund den 28. april.

Det skriver Københavsn Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Læs også Nu er to 18-årige anklaget for overfaldet på Lauritz

Den 15-årige blev ved overfaldet udsat for et stort antal slag, spark samt tramp i hovedet og blev efterfølgende indlagt.

Det viste sig desuden, at volden var blevet filmet og offentliggjort på sociale medier.

 - Jeg er oprigtig glad for, at det er lykkedes at finde de mistænkte i forbindelse med dette grove overfald, siger vicepolitiinspektør Søren Uhre.

De mistænkte er mellem 13 og 14 år og erkender overfaldet.

Lignende sag med yngre dreng

Tidligere på måneden identificerede Københavsn Vestegns Politi to drenge på 12 og 13 år, som mistænktes for et lignende forhold i Skovlunde.

Læs også Politi efterlyser to drenge: Filmede voldeligt overfald på 11-årig

De to drenge mistænktes for at have udsat en 11-årig dreng for vold på en skaterbane i Skovlunde den 23. marts og for samtidig at have filmet overfaldet og delt optagelserne på sociale medier.

- Det er ikke vores oplevelse, at vi står med en generel tendens her, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at i de tilfælde, hvor sådanne sager kommer til politiets kendskab, så bliver de taget meget alvorligt. Når man som mindreårig mistænkes for personfarlig kriminalitet, så bliver både forældre, sociale myndigheder og Ungdomskriminalitetsnævn inddraget, siger Søren Uhre.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik