Skud affyret mod hus to nætter i træk

Politi søger vidner efter skudepisoder i villakvarter i Albertslund.

Københavns Vestegns Politi søger vidner, efter at der to gange blev skudt mod huset på Tranehusene 4 i Albertslund. Foto: Steven Knap / Droto.dk

Foto: Steven Knap / Droto.dk

1 af 2

Hele to gange på godt vel et døgn er der blevet skudt mod et hus i Albertslund. 

Det oplyser Københavns Vestegns Politi, som søger vidner efter, at der to gange blev skudt mod huset på Tranehusene 4 i Albertslund.

Første gang, der blev skudt, var mandag klokken cirka 00:35 og igen natten til i dag kl cirka 01:20, mens der var nogen til stede i huset.

  Foto: Steven Knap / Droto.dk

I forbindelse med skyderiet blev flere ruder i huset knust, men ingen personer er kommet til skade.

- Hvis nogen har set noget i forbindelse med skyderierne eller i øvrigt kender til sagen, så hører vi meget gerne om det, siger politikommissær Ole Nielsen i en pressemeddelelse. 

Samtidig oplyser han, at der ikke er noget i efterforskningen der tyder på bandekonflikt, men at politiet fortsat efterforsker motivet.

  Foto: Steven Knap / Droto.dk

Umiddelbart efter politiet tirsdag ankom til huset, begyndte man at afsøge det nærliggende område med politihunde i håb om at finde spor i sagen.

Københavns Vestegns Politi har øget patruljeringen i området, men har ikke yderligere kommentarer for nuværende af hensyn til efterforskningen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik