Psykologer klar til at hjælpe familier berørt af misbrug

Kommune har psykologhjælp klar til børn og forældre, der har været involveret i de overgreb, en 46-årigt pædagogisk medarbejder er mistænkt for at stå bag.

Foreløbig har Københavns Vestegns Politi fundet frem til 24 mindreårige børn, som kan have været udsat for seksuelt misbrug. I de fleste tilfælde blufærdighedskrænkelser og anden kønslig omgang.

- Det er jo sværest for de familier, som er berørt af det. Og det er dem, vi er optaget af at hjælpe og sørge for, at de får den hjælp, som de har brug for. Vores psykologer har åbnet en særlig telefonlinie til de her forældre, som også er åben i aftentimerne og i weekenden, siger direktør for Børn, Sundhed og Velfærd i Albertslund Kommune, Kristina Koch Sloth, til TV2 Lorry.

Psykologer sidder klar

Kristina Koch Sloth understreger, at alle involverede forældre er velkomne til at ringe når som helst:

- Psykologerne sidder parate til at svare på spørgsmål som "Hvordan skal jeg snakke med mit barn om det her?" og "Hvordan gør jeg det?".  Hvis der er mere berørte familier, så er der også tilbud om noget dybere og længere, siger Kristina Koch Sloth.

Den 46-årige mistænkte har arbejdet som pædagogisk medarbejder med mindreårige børn i Albertslund Kommune i en uafbrudt årrække siden 2003.

- Vi har kigget efter, hvad vi har af sager, underretninger og personalesager her i huset og vi har ikke kunnet finde nogle tegn på, at det her fandt sted, siger Kristina Koch Sloth til TV2 Lorry.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Godhavnsdreng

playJuraprofessor: Godhavnssagen kan åbne ladeport af lignende sager

Opholdsforbud

Risiko for angreb i bandekonflikt forlænger opholdsforbud

20190813-134904-l-1920x1277we.jpg

play17 Godhavns-børn får 300.000 kroner hver for misrøgt

nedim_yasar.jpg

Livstidsdømt mand frifundet for drab på radiovært

Albertslund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere