Nu er tre personer anholdt efter knivstikkeri ved gymnasie

Politiet var mandag formiddag massivt til stede ved et gymnasium i Albertslund, hvor en ung mand blev stukket med en kniv. Tre personer er anholdt.

Mandag middag er politiet rykket ud til NEXT Gymnasium i Albertslund, hvor en person er blevet ramt af knivstik. Foto: Presse-fotos.dk

Opdatering klokken 17.05

Københavns Vestegns Politi oplyser kort før klokken 17, at tre personer er anholdt i forbindelse med episoden mandag formiddag, hvor en 20-årig mand blev stukket med kniv.

En person er mandag morgen blevet stukket med kniv på en uddannelsesinstitution i Albertslund.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter.

Knivstikkeriet fandt sted på NEXT Albertslund Gymnasium i Løvens Kvarter omkring klokken 09.

- Vi er ved at undersøge, hvad der er op og ned. Det er en temmelig rodet affære på grund af omstændighederne, siger Morten Steen.

Knivofferet er en ung mand, som er uden livsfare, uddyber vagtchef Morten Steen fra Københavns Vestegns Politi over for TV 2 Lorry.

Politiet har i forbindelse med knivstikkeriet anholdt tre personer, meddeler de kort før klokken 17.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Mandag middag er politiet rykket ud til NEXT Gymnasium i Albertslund, hvor en person er blevet ramt af knivstik. Foto: Presse-fotos.dk

Om det er en af gymnasiets elever, der er blevet stukket ned, kan vagtchefen endnu ikke bekræfte. Han tilføjer, at der er i øjeblikket er en del politi på stedet, og at man er ved at afhøre vidner.

Københavns Vestegns Politi skriver på Twitter, at der tale om "en enkeltstående hændelse".

Samtidig har politiet oprettet en mobil politistation ud for Oksens Kvarter nummer 8, hvis man som borger har brug for at tale ud om episoden.

Det er endnu ikke afgjort, om de tre bliver fremstillet i grundlovsforhør.

Københavns Vestegns Politi opfordrer vidner, der har set noget før, under eller efter episoden, om at tage kontakt. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 4386 1448.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik