Endnu en ung mand er fængslet i sag om gruppeoverfald på Albertslund Station

Tre unge mænd er indtil videre blevet varetægtsfængslet i sagen om et gruppeoverfald på Albertslund Station den 14. februar.

17-årige Marcus Alexander Aroli fik blandt andet flækket læben under overfaldet. Foto: Privatfoto - Facebook

Nu intensiverer politiet og kommunen samarbejdet på Albertslund Station efter et groft overfald på en ung mand i weekenden. Foto: TV 2 Lorry

1 af 2

Den 14. februar blev den 17-årige Marcus Alexander Aroli udsat for et groft gruppeoverfald på Albertslund Station.

Han blev slået, sparket og forsøgt trampet i ansigtet, og efterfølgende eskalerede overfaldet, da gerningsmændene forsøgte at skubbe ham ud på skinnerne, hvorefter de jagtede ham.

Læs også Marcus blev overfaldet på Albertslund Station - nu raser byens borgmester

Fredag er en 16-årig dreng varetægtsfængslet i sagen i Retten i Glostrup, oplyser anklagemyndigheden under Københavns Vestegns Politi på Twitter.

Man har allerede varetægtsfængslet en 15-årig og en 17-årig i sagen.

Ifølge offeret, den 17-årige Marcus Alexander Aroli, deltog ni unge i overfaldet, og de var en del af en større gruppe på omkring 30, hvor mange stod og kiggede på, mens overfaldet fandt sted.

Læs også Lars fik tæsk da han stoppede overfald: "Jeg vil gøre det igen"

Delte advarsel på Facebook

Efterfølgende har Marcus Alexander Aroli delt et opslag på Facebook, hvor han advarer mod at opholde sig på Albertslund Station om aftenen.

Opslaget er blevet delt 7.000 gange.

01:33

Se den 17-årige Marcus Alexander Arolis opråb i videoen her. Foto: TV 2 Lorry

Luk video

"HOLD JER VÆK FRA ALBERTSLUND STATION OM AFTENEN! De er syge i hovedet og kendte dem ikke engang. Det forfærdelige af det hele er, at de kun gjorde det, fordi der skulle ske noget af ren kedsomhed. JEG KUNNE HAVE VÆRET DØD!, skrev han på Facebook.

Læs også Nyt gruppeoverfald på togstation – ung mand sparket flere gange i hovedet

Søndag lød det fra Københavns Vestegns Politi, at man ville sætte ekstra mandskab ind på stationen, så folk kunne føle sig trygge.

Siden er Albertslunds borgmester også kommet på banen, og han har kaldt overfaldet "fuldstændig uacceptabelt og afskyeligt".

- Det skal være trygt og roligt at færdes i Albertslund. Det gælder også Albertslund Station. Derfor må vi klart og tydeligt tage afstand fra voldsepisoder, som den der fandt sted i fredags. Jeg håber alt det bedste for Marcus og hans familie, skrev Steen Christiansen (S) på sin facebook-profil.

Overfaldet skete på Albertslund Station. Foto: TV 2 Lorry

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik