Efterlyst 14-årig fundet i god behold

Politiet har ledt efter en 14-årig pige fra Vestsjælland, som tirsdag morgen skulle i skole, men aldrig mødte op. Nu er hun fundet.

Opdateret
Den savnede 14-årige pige fra Høng er netop blevet fundet i god behold af en politipatrulje, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter. Pigens navn og foto er derfor slettet i artiklen.

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde en kun 14-årige pige, som ikke er set siden tirsdag morgen, hvor hun forlod sit hjem i Høng ved Kalundborg.

Pigen skulle møde i skole, men mødte dog ikke op på skolen, og siden har hendes forældre ikke kunne få kontakt til hende.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet og de pårørende har forsøgt at få kontakt til den 14-årige siden tirsdag, men hun har ikke besvaret henvendelserne. Politiet har en formodning om, at pigen kan opholde sig i Albertslund på den københavnske vestegn.

Har brug for medicin

Den 14-årige har brug for livsnødvendig medicin, og i forbindelse med efterlysningen har politiet offentliggjort et foto af hende i håb om, at borgere kan hjælpe med oplysninger om, hvor hun opholder sig.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

20_percent

playÉn person anholdt ved demonstration i København

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Albertslund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere