Efterlysning: Seat Ibiza i søgelyset i skudsag

En hvid Seat Ibiza er i politiets søgelys efter en skudepisode, hvor en ung mand blev ramt af skud i benet i Albertslund.

En 21-årig mand blev 1. oktober ramt af et skud i benet i Bækgården i Albertslund. Skuddet faldt omkring klokken 20.15, og da politiet kom frem til stedet, blev der kastet sten efter betjentene. 

Læs også København ramt af skyderier: Politiet mødt med stenkast

I forbindelse med skudepisoden efterlyser Københavns Vestegns Politi nu en hvid Seat Ibiza med en mørk spoiler over bagruden. 

Den hvide Seat Ibiza er et blandt flere køretøjer, der kan sættes i forbindelse med skyderiet, oplyser politiet.

- Der er flere køretøjer involveret i det her, og vi regner med, at skyderiet skyldes uoverensstemmelser mellem to grupper, siger politikommissær Ole Nielsen til TV 2 Lorry.

Politiet teori er, at der er tale om en gruppe med tilknytning til Albertslund og en gruppe med tilknytning til Greve/Hundige.

Københavns Vestegns Politi har tidligere meldt ud, at sagen efterforskes som drabsforsøg, selvom manden blev skudt i benet. 

- Vi ser meget alvorligt på hændelsen og håber at vidner, der måtte have set den hvide Seat, kan hjælpe os med ny viden, siger politikommissær Ole Nielsen.

Læs også Politiet: På trods af benskader er skyderier drabsforsøg

Han fortæller, at den 21-årige ikke selv har ønsket at medvirke til sagens opklaring. 

Hvis man har information om den hvide bil eller i øvrigt kender til skyderiet, så kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448.

Bilen på billedet i denne artikel er ikke den konkrete bil - men en bil af samme model og farve.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik