Biler bragede sammen i lyskryds: To personer kørt til sygehuset

To personer måtte en tur på sygehuset, da to biler onsdag aften kørte sammen i et lyskryds.

02:02

Video: Local Eyes

Det var et voldsomt syn, der mødte politi og redningsfolk, da de onsdag aften blev kaldt ud til et trafikuheld i Albertslund.

I lyskrydset ved Herstedøstervej og Trippendalsvej var to biler stødt sammen, og den ene af de to biler hang på et autoværn, hvilket skabte frygt for, at den ville styrte ned på en sti flere meter under viadukten.

- Bilen blev heldigvis hængende, men to personer måtte køres en tur på sygehuset, sigerHenrik Andreasen, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

Billede fra ulykkesstedet  Foto: Local Eyes

Han fortæller, at de to personer ikke er kommet alvorligt til skade. Men da politiet ankom til ulykkesstedet, frygtede de det værste.

- De fik nogle knubs. Men vi troede, det var mere alvorligt, siger vagtchefen.

Læs også Kedelig rekord: 801 fartsyndere blitzet på fem timer

Lyskryds var muligvis gået i sort

Han kan her til morgen ikke oplyse, hvor mange personer, der var involveret i uheldet, udover de to lettere tilskadekomne personer.

Han fortæller dog, at det fortsat er uvist, hvad der var årsag til ulykken.

- Det er et lysreguleret kryds. Så spørgsmålet er, om en af en bilerne er kørt over for rødt, eller om lyskrydset var gået ud. Den ene af parterne har fortalt, at lyskrydset var gået i sort. Så det er vi lige nu i færd med at få fulgt op på, siger Henrik Andreasen.

Han kan ikke oplyse det præcise tidspunkt for, hvornår politiet modtog anmeldelsen. Men ulykken skulle være sket før klokken 22.

Lyskrydset var gennem flere afspærret, mens politi og redning arbejdede på stedet.

  Foto: Local Eyes

  Foto: Local Eyes

  Foto: Local Eyes

  Foto: Local Eyes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik