20-årig mand forulykker i bil efter knivstikkeri

En 20-årig mand blev tirsdag aften stukket flere gange med en kniv i Albertslund, mens han og en anden person kørte i en bil.

En blot 20-årig mand er tirsdag aften blevet stukket to gange med en kniv i Albertslund.

Knivstikkeriet skete under de lidt særlige omstændigheder, at offeret og gerningsmanden kørte rundt i en bil sammen i industrikvarteret i Albertslund.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

quote  Her opstår der et eller andet, som ender med, at den ene part får to knivstik i maven

Brian Holm, vagtchef hos Københavns Vestegns Politi

- Vi har fået klarlagt så meget, at de to har været sammen i en bil, der kørte i Albertslund. Her opstår der et eller andet, som ender med, at den ene part får to knivstik i maven, siger vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, Brian Holm.

Hændelsen fandt sted klokken 22.06 tirsdag aften, og politiet blev først involveret i sagen, da bilen, som de to kørte i, forulykkede i et kryds. 

- Det skete på Herstedøstervej og Fabriksparken i Albertslund. De kører jo i bil, da det her knivstikkeri udvikler sig. Og så kører de galt, siger vagtchefen tidligt onsdag morgen.

Politiet oplyser desuden, at den formodede gerningsmand, der er 25 år, allerede nu er i politiets varetægt. Efter bilen forulykkede forsøgte han at flygte fra stedet.

quote Gerningsmanden brækker sit ben i et flugtforsøg, efter bilen kørte galt. Selvom at der ikke rigtig var nogen efter ham på det tidspunkt

Brian Holm, vagtchef hos Københavns Vestegns Politi

- Gerningsmanden brækker sit ben i et flugtforsøg, efter bilen kørte galt. Selvom at der ikke rigtig var nogen efter ham på det tidspunkt, siger Brian Holm og tilføjer:

- Der var nogle andre som fandt ham, efter han havde forsøgt at hoppe over et hegn. Så tilkaldte de myndighederne, og vi fik fat i ham.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at begge parter er kendt af politiet i forvejen.

Offer uden for livsfare

Den 20-årige mand blev efter hændelsen bragt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han efterfølgende blev opereret for de to knivstik i maven.

quote Ifølge lægerne kan man ikke udelukke, at han har været i livsfare

Brian Holm, vagtchef hos Københavns Vestegns Politi

- Status er, at han er uden for livsfare, men indlagt efter operation. Ifølge lægerne kan man ikke udelukke, at han har været i livsfare, siger Brian Holm.

Han oplyser desuden, at politiet fortsat ønsker at få afhørt offeret for knivstikkeriet. Det har endnu ikke været muligt. Alligevel er politiet allerede nået langt i sagen. 

- Vi har to efterforskere som sidder og arbejder på sagen nu. Vi har produceret hen over natten, og så vurderer de, om der skal fremstilles i grundlovsforhør, siger vagtchefen og tilføjer:

- Sædvanligvis, når man bliver udsat for eller gør sådan noget, så vil man ikke tale med politiet. Det har ikke været tilfældet her. Her har den ene part gerne ville tale med person. Han har erkendt, at han har stukket med ham kniv.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Albertslund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere