15-årig melder sig: Ny fængsling i sag om gruppe-overfald på Albertslund Station

14. februar blev en ung mand udsat for et råt overfald på Albertslund Station. Nu er en 15-årig fængslet i sagen.

En 15-årig dreng blev tirsdag varetægtsfængslet i en sag om et større gruppeoverfald med grov vold mod en ung mand 14. februar på Albertslund Station.

En 17-årig dreng sidder allerede varetægtsfængslet i sagen, og mandag aften meldte en 15-årig dreng sig til politiet i samme sag. Han blev fremstillet i grundlovsforhør tirsdag, og retten har besluttet, at han skal varetægtsfængsles på en lukket institution i foreløbig 14 dage.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse. 

Offeret i sagen - en jævnaldrende dreng - skrev om overfaldet på sin Facebook-side. Han beskrev, hvordan han med sin søster tog S-toget fra Taastrup til Albertslund Station for at handle i 7-Eleven, hvor de ville købe sodavand.

Overfaldet af stor gruppe

Men på Albertslund Station mødte de en større gruppe drenge, der stod ved stationens trappe.

- Så snart jeg stiger ud af toget siger min søster og en af hendes veninder at de tror de kender dem (Eller ihvertfald havde hørt noget om dem før) de stod for enden ved indgangen til perronen. Jeg spørger så hvad de mener, og før jeg når at tænke mig om kommer der en dreng ca 15 år med sort krøllet hår, han stiller sig provokerende op af mig af ingen grund og før jeg når at sige noget får jeg en knytnæve lige i ansigtet så min overlæbe flækker, skriver offeret på sin Facebook-side.

Derefter begyndte et massivt gruppeoverfald med slag og spark. Offeret fik adskillige mærker, og hudafskrabninger.

Offeret advarer

- HOLD JER VÆK FRA ALBERTSLUND STATION OM AFTENEN! - De er syge i hovedet, og kendte dem ikke engang. Det forfærdelige af det hele er at de kun gjorde det fordi der skulle ske noget af ren kedsomhed. JEG KUNNE HAVE VÆRET DØD!, hedder det i hans Facebook-opslag. 

Han anmeldte samtidig sagen til politiet. Og søndag skred Københavns Vestegns politi altså til den første anholdelse i sagen - mens endnu en af de mistænkte gerningsmænd meldte sig i dag.

Ifølge offeret deltog ni unge i overfaldet, og de var en del af en større gruppe på omkring 30, hvor mange stod og kiggede på, mens overfaldet fandt sted.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at de har fået henvendelser fra borgere med oplysninger i sagen, men at de fortsat gerne vil høre fra flere.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

20190510-105520-7-1920x1277we

Tre teenagepiger anholdt for mislykket gaderøveri i Indre By

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Mand fundet livsløs i Roskilde Havn

Livløs mand reddet op af havn

Albertslund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere