BAG PLANKEVÆRKET

Tag en tur bag plankeværket og bliv fascineret af de
enorme byggeprojekter i København
UDFORSK HER

Royal Arena

Ørestad er en blandet bydel, hvor erhvervsbyggerierne skyder op ved siden af lejlighedsbyggerierne. Ørestads beliggenhed og trafikale tilgængelighed gør bydelen til en integreret del af det centrale københavnske byområde og bygges med det formål at bidrage til den langsigtede byudvikling i København.

Udforsk Royal Arena

Ringstedbanen

Den nye bane København-Ringsted over Køge er Danmarks største baneprojekt i nyere tid.
Den cirka 60 km lange strækning går gennem 10 kommuner.

Vi bygger banen til hastigheder på op til 250 km/t. for persontog.

Udforsk Ringstedbanen

METRO

Cityringen vil med sin 15,5 kilometer lange underjordiske tunneler forbinde København H, Indre By, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg. Den nye metrolinje får 17 underjordiske stationer, og på to af stationerne, Frederiksberg og Kongens Nytorv, kan du skifte til de eksisterende metrolinjer.

Udforsk Metro

NORDHAVN

Den yderste del af Nordhavnen udvides med et 100 ha stort område, så det bliver muligt at flytte den nuværende industrihavn til container og stykgods længere bort fra bebyggelsesområder. Samtidigt er en ny krydstogtkaj anlagt, som har plads til tre krydstogtsskibe ad gangen.

Udforsk Nordhavn

Carlsberg

Formålet med Carlsberg Byen er at skabe et helt nyt kvarter midt i byen. Her skal morderne arkitektur skyde op i et område der hovedsageligt har bestået af bryggerimastodontens bygninger. Det nye kvarter skal skabe rammen om et byliv med et miks af boliger, uddannelsesinstitutioner, åbne pladser, kontorer og kulturinstitutioner.

Udforsk Carlsberg
Nyhed

Axel Towers

Med sine 5 sammenbyggede tårne, smukke runde former og gennemtænkte detaljer vil Axel Towers blive et arkitektonisk højdepunkt i byen.De 23.000 m² er designet, så de opfylder dansk bæredygtigheds standard – og vil rumme moderne kontorer, restauranter og spændende butikker.


Kommer snart

The Silo

”HVA DRIKKER MØLR”-siloen er blevet et velkendt bygningsværk for mange Københavnere og et folkeligt ikon for Nordhavnen. Siloen er den største industribygning i Nordhavnen og har en majestætisk slankhed, som rejser sig som et vartegn i det industrielle landskab – lige der, hvor Øresund møder København.

Kommer snart

Andre byggerier?

Kender du til et eksisterende eller kommende byggeprojekt i TV 2 Lorry´s sende område, som du mener er værd at dykke ned i?
Så upload dit bud på et byggeri, så udforsker vi det bedste bud.
 


Upload her