TV 2 Lorry søger 2 nyhedspraktikanter i 18 måneder

Kan du lide at jagte gode, aktuelle historier? Og brænder du for at omsætte dem til levende billeder, ord og lyd?

Så tilbyder vi en lærerig praktiktid på TV 2 Lorry, Hovedstadsområdes regionale mediehus. Vi servicerer næsten 2 millioner oplyste indbyggere i landets mest interessante område på tv, web og sociale medier i en kritisk konstruktiv og ligefrem public service-ånd.

At lave regionale nyheder til så mange mennesker forpligter og kræver hver eneste dag en målrettet, kompetent og entusiastisk indsats af alle i huset. Det gælder også vores journalistpraktikanter. Derfor tør vi godt love dig en intens læretid, hvor vi følger grundigt med i dit arbejde og understøtter din journalistiske udvikling på alle vores platforme. Du vil i din praktiktid komme til at arbejde med både TV, web og sociale medier.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige journalister og teknikere i et fredet mediehus med sjæl på Frederiksberg. Arbejdskulturen er præget af åbenhed, dedikation, hurtig tænkning og samarbejde. Tonen er rar og uformel, og vi kan godt lide hinanden.

Vi forventer, at du har en klar idé med at blive nyhedsjournalist og kan begrunde, hvorfor du vil lave regionale nyheder her hos os. Vi har brug for praktikanter, der er ambitiøse, handlekraftige, fyldt med egne idéer og gåpåmod. Det er en fordel for dig at have en stor baggrundsviden og meget gerne indsigt i vores sendeområde. Du får det bedst hos os, hvis du er fleksibel, let at omgås, god til at samarbejde og generelt i godt humør.

Vi vil også gerne vide noget om, hvad du er rundet af i dit liv før journalistikken, og går ud fra, at vi kan se eksempler på dine produktioner på din hjemmeside. 

Kontakt endelig praktikantvejleder Mette Serup på mese@tv2lorry.dk  hvis du har behov for det. Eller forsøg på mobil 4151 5564

Bilag: 

 

Lidt om os:

04:53

Praktikanternes video

Luk video
10:06

Sådan er vi på Lorry

Luk video

 

Hop på en virtuel rundvisning

 

 

Besøg os

Messe på TV 2 mandag d.  3. april 2017 kl. 10:30-15
Her kan du på én og samme dag besøge samtlige ni stationer i TV 2-familien på Kvægtorvet i Odense. TV 2 Lorry er her naturligvis også, repræsenteret af praktikantvejleder Mette Serup og praktikant Emil Enemark Sørensen. Gratis busser og brunch. Husk et print til os af dit CV.
Invitation og program: https://www.facebook.com/events/614851685391804/
Tilmelding og transport: Der kører busser fra Århus og København. Tilmelding sker ved at sende en mail med navn og CV til disse adresser senest 1. april.
Hvis du vil køre med fra Musikhusets parkeringsplads i Århus kl. 8.30, skal du sende en mail til: praktikbus-aarhus@tv2.dk
Hvis du vil køre med fra DGI-Byen, Tietgensplads 65 i København kl. 8.00, skal du sende en mail til: praktikbus-kbh@tv2.dk
Hvis du vil tilmelde dig men selv stå for transporten, skal du sende en mail til: praktik-ingen-transport@tv2.dk
Sted: TV 2 Danmark, Rugårdsvej 25, 5100 Odense

Besøg TV 2 Lorry tirsdag d. 4. april 2017 kl. 10-14
Kom og se vores smukke hus og mærk om stemningen er noget for dig.
Mød vores direktør og få indblik i vores virkelighed som public servicemedie.
Mød praktikanterne og få deres vurdering af TV 2 Lorry som praktiksted.
Mød praktikantvejlederen og hør, hvad I får ud af at lægge jeres praktik på en regional nyhedsstation i landets hovedstad, og hvad vi synes, du skal tænke over i forhold til et godt match. Vi tager en tur rundt i huset. Det er de første to timer. Og byder også på et kort personligt møde, hvis du har lyst til det.
Tilmelding: Senest fredag den 31. marts 2017 til Mette Serup: mese@tv2lorry.dk  
Sted:
TV 2 Lorry, Allégade 7-9, 2000 Frederiksberg

Praktikantdagene på TV 2 Lorry
Her på Lorry tager vi praktikantdagene meeeget seriøst.
Det første halve år handler meget om, at I skal komme op i gear. Blive dygtige til håndværket. Blive et godt hold. Blive så fortrolige og trygge ved alt og alle, at I tør folde jer fuldt ud.
Derfor sørger jeg for fylde jeres personlige værktøjskasse systematisk op med de vigtigste redskaber, som gør jeres hverdag her på stationen meget lettere. Vi kobler med det samme den nye viden på jeres egne produktioner og reflekterer sammen over, hvordan I bedst kan udvikle jer og bygge videre på netop jeres talenter og færdigheder. Når I mestrer det grundlæggende, udvider vi horisonten. Tager på studieture ud af huset og lærer af dygtige folk i andre mediehuse eller organisationer af relevans. Alt sammen for at ruste jer til journalistlivet på den anden side af praktikken. Nye og erfarne praktikanter sammen, for sammenholdet og hjælpsomheden er også en stor del af at være praktikant på TV 2 Lorry. Vi glæder os til at have dig med også.

Mette Serup
Praktikantvejleder på TV 2 Lorry