Serie Søndagsmagasinet

14:07

Dette afsnit

Superligaen tur/retur

19/02/2017

Superligaen blev sparket i gang igen, da Lyngby mødte FC Nordsjælland på udebane. De kongeblå oprykkere fra Lyngby har overvintret på en imponerende femteplads. Søndagsmagasinet tegner et portræt af den traditionsrige klub og leder efter opskriften på sæsonens flotte resultater. Konkursen i Lyngby Boldklub indtraf otte år efter, at Hans Bjerg-Pedersen havde forladt ledelsen.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Aktuelle serier på Lorry +