Serie Sådanmark

28:00

Dette afsnit

Sådanmark

23/02/2017

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Manu Sareen

Det handler om politik, integration og medicinsk cannabis, når Manu Sareen i dag gæster Henriette Honoré i Sådanmark. Og så fortæller Manu, hvorfor en stor del af hans børnebøger er skrevet i cockpittet på et fly.

Sådanmark er det nye regionale nyhedsmagasin, der tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra et helt nyt studie på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss er på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel gæst på besøg i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ hver dag kl. 16:00 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Aktuelle serier på Lorry +